واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

هشدار کره شمالی به آمریکا و کره جنوبی درباره برگزاری رزمایش

مقامات کره شمالی از سئول و واشنگتن درخواست کرده‌اند تا برگزاری مانورهای نظامی مشترک میان دو کشور در آبهای شبه‌جزیره کره هر چه سریعتر پایان یابد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۷ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 07
کد خبر: ۲۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات کره شمالی از سئول و واشنگتن خواستند تا رزمایش‌های نظامی مشترک در آبهای منطقه‌ای شبه‌جزیره کره را متوقف کنند.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری «تاس»، رسانه‌های رسمی کره شمالی امروز بیانیه‌ای را به نقل از مقامات پیونگ‌یانگ مبنی بر درخواست برای توقف رزمایش‌های نظامی مشترک میان آمریکا و کره جنوبی منتشر کرده‌اند.

 

در متن این بیانیه آمده است: «همانطور که طی مذاکرات میان کره شمالی و کره جنوبی وعده داده شد، نباید هیچ رزمایشی مشترکی با حضور نیروهای خارجی به بهانه پیشبرد صلح و رفاه در منطقه انجام گیرد».

 

بر اساس این گزارش، مانورهای مشترک میان نیروهای نظامی آمریکا و کره جنوبی از نگاه پیونگ‌یانگ اقدامات تحریک‌آمیز نظامی در نظر گرفته می‌شود که متعاقبا تلاش‌ها در جهت توسعه گفت‌وگوهای سازنده میان دو کره را تخریب می‌کند.

 

در ادامه این گزارش آمده است: «در شرایطی که صدای توپ و تفنگ‌ها در منطقه به بلندی شنیده می‌شود و تهدید جنگ وجود دارد، نمی‌تواند هیچ گفت‌وگوی صادقانه‌ای برای توسعه روابط میان دو کره وجود داشته باشد».

 

این بیانیه افزود: «از بین بردن تهدید اتمی در شبه‌جزیره کره و فراهم کردن جوی حاکی از صلح و آرامش از شروط اساسی توسعه روابط میان دو کره است».

 

طبق نوشته روزنامه «رودونگ سینمون» کره شمالی، سئول باید از هرگونه دریافت تسلیحات نظامی از کشورهای خارجی خودداری کند و «واردات هرگونه تولیدات نظامی که شامل تسلیحات راهبردی می‌شود، باید به طور کامل متوقف شود».

 

بنا بر این گزارش، «مون جائه این» رئیس‌جمهور کره‌جنوبی و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در تاریخ 27 آوریل در سئول دیدار کردند که ظاهرا پیش‌درآمدی برای دیدار میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی بود. این دیدار در تاریخ 12 ژوئن در سنگاپور انجام گرفت.

 

در گفت‌وگوها میان سران دو کره، طرفین توافق کردند تا راه‌حلی برای خلع سلاح اتمی کامل شبه‌جزیره کره یافته و به تقابل میان دو کره که از دوران پس از جنگ سال‌های 1950 تا 1953 همچنان برقرار بود، خاتمه دهند و پیمان صلح را امضا کنند. ارتش‌های دو کشور نیز توافق کرده‌اند تا تماس‌های مداوم میان دو طرف حتی در سطح وزرای دفاع دو کشور نیز برقرار باشد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار